Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu le dă fiori reci liderilor PSD și profețește: Este gata! Vremea acestui partid a trecut

Fostul președinte Traian Băsescu susține că PSD este un partid lipsit de lideri și de viziune. În opinia lui, vremea PSD a trecut și în următorii ani partidul va deveni unul mediu, fără șansa de a mai obține majorități zdrobitoare în România.

Citește și: Și dacă am avut cel mai mare blat din istoria prezidențialelor?/OPINIE

„Reprezentativ pentru ei este Ponta, ori de câte ori a fost o tensiune a abandonat. Au o lașitatea să nu-și asume, toți cei care se pretind a fi lideri ai PSD, dau vina pe Dăncilă și încearcă să se ascundă sub eșecul lui Dăncilă fără a recunoaște că, în primul rând, este eșecul lor. La Vrancea n-a fost Dăncilă președinte de organizație, la Olt, la Suceava, la Botoșani, la Iași, la Vaslui n-a fost Dăncilă, iar acum vin în frunte cu Ciolacu să-i ia capul pentru vinovăție doamnei Dăncilă. Așa cum este doamna Dăncilă, subliniez, așa cum este doamna Dăncilă este mai onestă și mai inteligentă decât fiecare dintre ei. Vă dați seama care e nivelul în PSD dacă doamna Dăncilă este cea care îi reprezintă din toate punctele de vedere”, a spus fostul președinte, la Digi24.

„Vor face o răzbunare ieftină, vor crede că au luat măsuri, dar ei nu mai au oameni capabili să fie lideri, iar vremea PSD a trecut, va deveni un partid mediu. Marea problemă a PSD este că la ei nu mai vin oameni de valoare. Generațiile de politiceni au trecut la PSD, iar înlocuirea se face cu mediocrități de tip Ciolacu, doamne cu strigături de tip Olguța Vasilescu sau soțul dânsei. E nivel scăzut, nivel de strigători de (Partidul) România Mare, iar un partid nu se poate reface fără lideri credibili. N-au crescut lideri, au îndepărtat tot ce a fost valoros ca să rămână niște mediocri la frâiele partidului, iar astăzi suportă consecințele”, a mai spus Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.