Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu: PSD a pierdut prin Birchall un om foarte credibil în SUA. Gîrbovan este echilibrată

captură video
Traian Basescu multime

Fostul președinte Traian Băsescu a comentat vineri la Digi24 schimbarea ministrului Justiției, Ana Birchall, cu judecătoarea Dana Gîrbovan, decizie luată în CEX PSD:

„Nu cred ca este o solutie gresita aducerea unui judecator cu o oarecare reputatie profesionala. Pozitiile publice (ale Danei Gîrbovan, n.red.) au fost mereu exchilibrate, nu au fost extreme. A gasit mereu resurse sa fie echilibrata pe legile justitiei. Nu cred ca e un lucru rau. Ce-au pierdut insa PSD-istii este legat de credibilitatea dnei Birchall in SUA. Daca peste cateva luni ar fi explicat la Departamentul de Stat ca s-au facut progrese, va asigur ca ar fi fost crezuta. Au pierdut un om foarte credibil in Statele Unite”, a zis Băsescu.

Întrebat cum își explică decizia PSD să o schimbe pe Birchall, el a răspuns: „Birchall pare o femeie cu care nu prea e de negociat. A zis ca va implementa integral observatiile GRECO si ale Comisiei de la Venetia. Rămâne de văzut cât de absolut trebuie să fii în punerea în aplicare a unelor rapoarte. Vă pot arăta zeci, sute de soluții care au fost date pentru România care au fost un eșec în perioada de tranziție. Guvernele nu trebuie să fie niște păpuși executante de genul noi muncim nu gândim”.

Citește și: Mutare explozivă în PSD: 'recuperarea' exclușilor / SURSE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.