Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu îl ridiculizează pe șeful DNA: 'Asta căutau spionii despre Laura Codruţa Kovesi'

basescu kovesi

Traian Băsescu s-a hotărât să spună tot. Fostul preşedinte a lansat noi acuzaţii extrem de dure la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"Se vede exponentul dumnezeiesc al sistemului doamna Kovesi. Cum să se încerce intimidarea sistemului? Doamna Kovesi nu face dosare. Nu se poate băga în dosarele procurorilor. E o chestiune de tinereţe. Când eram tânăr comandant, voiam să îmi arăt puterea, dar noi comandanţii nu puneam cătuşe. Poate spionii au fost interesaţi de ceva din viaţa personală a doamnei Kovesi. Viaţa personală a oamenilor importanţi e scormonită de multă lume.", a spus Băsescu la RTV.

Citeşte şi: Ce spune Traian Băsescu despre duşmanul Victor Ponta: Dezvăluiri despre refacerea USL

Şi asta nu e tot. Fostul preşedinte a vorbit şi despre poziţia Laurei Codruţa Kovesi despre faptele de abuz în serviciu. "Este o afirmaţie propagandistică şi mincioasă a doamnei Kovesi. Încerci să intimidezi CCR când spui că se închid 800 şi ceva de dosare când e vorba de abuzul în serviciu. Unii au o plăcere sadică să pună cătuşe. Îi vezi pe unii şi unele că li se zdruncină corpul de bucurie când văd cătuşe. ", crede Băsescu.

Actualul şef al PMP s-a referit şi la acuzaţiile de spălare de bani la adresa sa. "Mă simt umilit de acuzaţia de spălare de bani. Să spui aşa ceva despre un fost preşedinte. Foarte bine că se fac cercetări. Sper să nu mai scape din dosar date de la Parchetul General.", crede fostul preşedinte.

Citeşte şi: Armele secrete şi sexy ale lui Putin: Defilare de senzaţie a unui pluton al armatei ruse / VIDEO

Băsescu s-a referit şi la situaţia din Parlament după alegerile din noiembrie. "Va juca preşedintele după alegeri. Nu cred că va avea guvern tehnocrat, va merge mâna pe politicieni. PMP nu va face alianţă cu PNL sau PSD după alegerile din toamnă. ", a mai spus Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.