Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Tramvaiul 41 va fi suspendat o săptămână: noile variante de transport pentru bucureșteni

rtv.net
tramvai 41 blocat

UPDATE: STB SA amână suspendarea liniei 41 din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile

„Referitor la comunicatul anterior al Societăţii de Transport Bucureşti, remis azi, 13.10.2020, la ora 10:00, prin care publicul era informat despre suspendarea liniei de tramvai 41, STB SA face următoarele precizări.

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile anunţate de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) prin emiterea avertizărilor de tip cod galben de vânt puternic şi ploi abundente valabile pentru următoarele zile, STB SA amână măsura de suspendare a liniei de tramvai 41 până la o dată care va fi comunicată ulterior.

Restul informaţiilor din comunicatul anterior, privind înfiinţarea liniei navetă de autobuze 641, respectiv traseul şi staţiile care urmează să fie efectuate, rămân valabile de la momentul suspendării liniei de tramvai 41. În acest context, STB SA face apel la călători să evite aglomerările şi să stabilească din timp rute alternative de deplasare, utilizând aplicaţia Info TB.

Societatea de Transport Bucureşti cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, a anunțat STB.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Linia 41 de tramvai va fi suspendată în perioada 14-18 octombrie şi va fi înlocuită cu linia de autobuze navetă 641, în vederea executării unor lucrări la magistrala M5 de metrou, potrivit unor anunţuri afişate pe uşile tramvaielor. Reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) nu au făcut un anunţ oficial în acest sens, informează Agerpres.

"În vederea executării unor lucrări la magistrala M5 de metrou în perioada 14-18 octombrie linia 41 se suspendă. În aceeaşi perioadă, pentru preluarea călătorilor se înfiinţează linia navetă 641 de autobuze care va funcţiona între Piaţa Presei şi Ghencea, pe Bulevardul Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângaşi, Şoseaua Virtuţii, Pasajul Lujerului, str. Braşov, Bd. Ghencea", se arată în anunţul afişat.

Pe Bulevardele Mărăşti şi Mareşal Alexandru Averescu autobuzele acestei linii vor circula pe linia de tramvai şi vor efectua staţiile la peroane.

Citește și: Nicușor Dan anunță controale la sânge în Primărie: 'Au început să îmi scrie oameni din primărie despre diverse nereguli. O să continuăm să investigăm tot!'

Magistrala de metrou M5 Drumul Taberei (Eroilor - Râul Doamei) a fost dată în folosinţă cu călători la mijlocul lunii septembrie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.