Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transelectrica a încheiat un contract de 227,4 milioane lei, fără TVA, cu filiala Smart

transelectrica

Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a încheiat un contract în valoare de 227,4 milioane lei, fără TVA, cu una din filialele sale, Societatea pentru Servicii de Mentenanţă a reţelei Electrice de Transport Smart SA, arată un anunţ transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Contractul are ca obiect efectuarea unor ”lucrări strategice în instalaţiile din gestiunea Transelectrica pentru perioada 2018-2020”.

Garanţia de bună execuţie a contractului are o valoare de 11,37 milioane lei, reprezentând 5% din valoarea totală fără TVA a contractului, anunță News.ro.

Citește și: Se pregătește o tranzacție URIAȘĂ: Un gigant oferă sute de milioane de euro pentru un celebru lanț de farmacii din România

”Plata se va efectua în maxim 30 de zile de la înregistrarea la achizitor a facturii”, se menţionează în comunicat.

Transelectrica este operatorul de Transport şi de Sistem din România, care gestionează 81 staţii electrice de transformare, cu o capacitate de circa 35.000 MVA şi peste 9.000 de kilometri de linii electrice aeriene de 110/220 kV, 400 kV şi 750 kV, aflate în gestiunea a opt sucursale de transport.

Transelectrica a înregistrat în primele nouă luni ale acestui an un profit net de 64,79 milioane lei, de peste trei ori mai mic faţă de rezultatul net raportat în perioada similară a anului anterior, de 213,33 milioane lei, ca urmare a scăderii veniturilor din serviciul de transport al energiei electrice.

De asemenea, veniturile totale au urcat cu peste 27%, la 2,41 miliarde lei, de la 1,89 miliarde lei, la sfârşitul lui septembrie 2016.

Compania are circa 2.200 de salariaţi şi se află sub autoritatea Ministerului Economiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.