Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transfer bombă pentru Alibec: 'Am ofertă de 15 milioane pentru el'

www.gsp.ro
Alibec

Denis Alibec este aproape de un nou transfer în străinătate. Ajuns la FCSB în această iarnă, atacantul a impresionat prin evoluțiile sale, iar ofertele nu au întârziat să apară. Alibec este dorit de câteva echipe din Anglia, care ar oferi, potrivit spuselor lui Becali, 15 milioane de euro pentru acesta.

În urmă cu mai puţin de două săptămâni, patronul vicecampioanei dezvăluia că are o ofertă concretă pentru Alibec, din Regat. Valoarea acesteia a părut, la ora respectivă, neverosimilă: 10 milioane de euro; adică posibilitatea realizării celui mai scump transfer din istoria fotbalului intern.

Latifundiarul a explicat la momentul respectiv că vrea să obţină pe starul său şi mai mult, transmiţându-le englezilor că e nevoie de 15 milioane pentru ca mutarea să se concretizeze. Iar britanicii au răspuns afirmativ, susţine Gigi, care îl va ceda însă pe vârf abia după ce echipa va juca în preliminariile cupelor europene.

Citește și: Egal alb în derby-ul orașului Manchester, între City și United

"Am ofertă pentru Alibec de 15 milioane la ora asta. Ne dau 15. Dar nu îl dau până nu joc preliminariile Ligii Campionilor. Pe mine mă interesează să iau 40 de milioane din Champions League şi apoi să îl vând pe băiat pentru 15 milioane", a spus Becali, la Digi Sport.

Alibec și-a început cariera la Callatis Mangalia, după care a ajuns la juniorii FCSB, de acolo a plecat la Farul, de unde a fost cumpărat de Inter. Noua achiziție a echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf a mai evoluat pentru Mechelen, Viitorul, Bologna și Astra, iar în prezent îmbracă tricoul formației finanțate de Gigi Becali.

Crystal Palace, Watford şi nou promovata în Premier League, Brighton & Hove, sunt interesate de serviciile lui Alibec.

2,04 milioane de euro a plătit Becali pentru transferul atacantului.

2,5 milioane de euro este actuala cotă de piață a lui Alibec, conform transfermarkt.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.