Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transfer de răsunet: Marcel Romanescu a trecut la PSD

Facebook
Marcel-Romanescu

Primarul municipiului Târgu Jiu, liberalul Marcel Romanescu, s-a alăturat PSD precizând că pe parcusul mandatelor a avut „piedici nenumărate” din partea celor care ar fi trebuit să-l susţină, iar PNL Gorj are „alte obiective” la care el nu poate adera.

"Târgujienii merită să afle de la mine, în mod direct, că începând de astăzi am decis să fac o schimbare politică, alăturându-mă formaţiunii PSD. Este o decizie asumată, având în vedere şi că o bună parte a echipei mele a susţinut această schimbare, părăsind PNL-ul încă de acum câteva luni. Un lucru este evident: pentru dezvoltarea municipiului şi continuarea proiectelor pe care mi le-am propus alături de echipa cu care lucrez, este nevoie de linişte, de cooperare, de încredere şi de oameni pe care să mă pot baza, dar mai ales de susţinere politică", a scris Romanescu, marți, pe Facebook.

Interese diferite

Acesta a declarat că a avut, timp de şapte ani, "piedici nenumărate" din partea celor care ar fi trebuit să-l susţină.

"Timp de şapte ani nu am ştiut ce înseamnă sprijin din partea conducerii judeţene! Piedici au fost nenumărate, venite chiar de la cei care ar fi trebuit să mă susţină. Poate şi pentru că nu am fost adeptul intereselor de grup, ci doar al interesului cetăţenilor. De ce PSD? Pentru că, atunci când am cerut sprijin în realizarea unui proiect, s-au implicat necondiţionat, arătând o deschidere în acest sens. Au înţeles că orice realizare aducea plus valoare municipiului Târgu Jiu şi au ştiut să facă abstracţie de culoarea politică", a adăugat edilul din Târgu Jiu.

Romanescu a punctat că are ca singur obiectiv dezvoltarea oraşului.

"Din păcate, PNL Gorj are alte obiective, la care nu pot adera. Nu poţi face politica judeţului stând cu ochii după interesele personale. Singurul meu obiectiv a fost şi rămâne dezvoltarea municipiului, iar pentru asta este nevoie de oameni serioşi, capabili să pună umărul la realizarea tuturor proiectelor ce vizează bunul mers al societăţii", a mai spus Marcel Romanescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.