Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transfer spectaculos: Fotbalistul Universității Craiova, Valentin Mihăilă, a semnat cu Parma pentru 8,5 milioane de euro

Inquam Photos / Alberto Grosescu
universitatea craiova

Fotbalistul Universității Craiova, Valentin Mihăilă, a semnat cu Parma pentru 8,5 milioane de euro. La 20 de ani, mijlocașul devine al treilea cel mai scump jucător care pleacă din Liga 1 după Nicolae Stanciu care a costat 9,8 milioane de euro şi Vlad Chiricheş cumpărat cu 9,5 milioane de euro, anunță MEDIAFAX.

Universitatea Craiova a anunţat transferul lui Valentin Mihăilă la Parma, în Serie A. Oltenii vor primi 8,5 milioane de euro, mijlocaşul devenind astfel al treilea cel mai scump jucător care pleacă din Liga 1 după Nicolae Stanciu şi Vlad Chiricheş. Jucătorul de 20 de ani a semnat cu Parma pe cinci sezoane.

Citește și: Prima reacție a lui Silviu Mănăstire, după ce a fost confirmat cu coronavirus: Indiciul pentru forma ușoară de Covid este pierderea mirosului și gustului .

Cota de piaţă a lui Mihăilă este de 2,5 milioane de euro, iar în carieră are 10 goluri şi 13 pase de gol. Valentin Mihăilă a fost crescut de Craiova, iar în 2018 a fost promovat la prima echipă.

„The Golden Boy Valentin Mihăilă va juca în Serie A la Parma Calcio 1913 şi va duce întotdeauna cu el toată dragostea suporterilor Universităţii Craiova. Suntem mândri că la 20 de ani devine unul dintre cei mai valoroşi tineri jucători plecaţi din Europa de Est într-un campionat din Big Four”, a scris Universitatea Craiova pe reţelele de socializare despre transferul lui Mihăilă în Italia.

La Parma au mai jucat Adi Mutu, Ianis Zicu şi Ionuţ Radu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.