Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transformare spectaculoasă a Aeroportului Otopeni: Detaliile care au facut posibil 'imposibilul' / FOTO

stiripesurse
aeroport otopeni

Am făcut astăzi o vizită inopinată în Aeroportul Henri Coandă, pentru a verifica dacă serviciile de curățenie publică sunt în grafic și dacă principala poartă aeriană a României își menține standardele de calitate a serviciilor.

Ca pasager, de cum intri în aeroport, observi imediat că totul este curat. Oamenii chiar își fac treaba. Femeile de serviciu spală pe jos, toaletele sunt curate, iar cărucioarele pentru bagaje sunt disponibile în tot aeroportul, așa cum ar trebui să fie. Mai mult, angajații aeroportului degajează cu ușurință traficul din fața aeroportului, traficul se desfășoară normal, fără probleme.

Am întrebat câțiva pasageri și toți au spus că aeroportul nu doar că li se pare curat, ba chiar mai curat decât în urmă cu ceva timp, când serviciile de curățenie erau realizate de o firmă privată.

content-image

Totul a intrat în normal, angajații aeroportului fiind cei care au preluat activitatea de curățenie și salubritate, pe care o desfășura firma Romprest, până săptămâna trecută.

Potrivit unor surse din aviație, firma Romprest ar fi încasat de la aeroport, din 2005 până în prezent, în jur de 100 de milioane de euro, pentru serviciile prestate. Acest contract a fost catalogat de presă drept ”un monopol care a durat 17 ani” sau ”unul dintre cele mai păguboase contracte” ale aeroportului.

Săptămâna trecută, aeroportul a reușit ceea ce nimeni nu credea: Romprest nu mai face curat în Aeroportul Henri Coandă. Acest contract de milioane de euro a expirat, iar aeroportul a angajat rapid 91 de femei de serviciu, care își fac treaba chiar mai bine, după cum am văzut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.