Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tranziția Ethereum către dovada mizei continuă. Primul upgrade de rețea Beacon Chain fiind programat la sfârșitul lunii octombrie

investopedia.com
ether criptomonede

Actualizarea planificată de mult timp a rețelei Ethereum către un model de consens scalabil, dovadă a mizei, se apropie pe măsură ce dezvoltatorii stabilesc o dată pentru actualizarea Altair.

Altair, care este descris ca primul upgrade de rețea la lanțul Beacon, este programat să aibă loc la epoca 74240, sau aproximativ la 27 octombrie, potrivit cercetătorului Fundației Ethereum, Danny Ryan, conform cointelegraph.com

Ryan a descris actualizarea tehnică după cum urmează:

„Această actualizare aduce asistență ușoară pentru clienți la consensul de bază, curăță contabilitatea de stimulare a statului de semnalizare, remediază unele probleme cu stimulentele validatorului și intensifică parametrii punitivi conform EIP-2982.”

EIP-2982 introduce „parametri punitivi” pentru a se asigura că protocolul dovada mizei este sigur din punct de vedere economic. „Scurgerea inactivității” și „reducerea” sunt cele două sancțiuni propuse în cadrul propunerii de îmbunătățire.

'Hard forck-ul' Londrei Ethereum a sosit aproape în termen, pe 5 august, introducând în foarte așteptata propunere EIP 1559. Susținătorii au susținut că EIP-1559 este comutatorul deflaționist, deoarece presupunea arderea taxelor de bază, reducând astfel oferta circulantă de ETH.

Joseph Lubin, care a cofondat Ethereum înainte de a trece la ConsenSys, a declarat că Londra pune ETH pe cale să devină „bani cu ultrasunete”. Conceptul de bani „sănătoși” sau „cu ultrasunete” a fost popularizat de comunitatea Bitcoin ( BTC ) și se referă la un activ care nu este susceptibil de o depreciere bruscă a valorii sau a puterii de cumpărare.

Prețul ETH a scăzut brusc marți, deoarece criptomonedele s-au vândut împreună cu alte active de risc, inclusiv acțiuni. ETH a fost văzut ultima dată tranzacționând la 2.822 USD, după ce a scăzut cu 6,5% în ziua respectivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.