Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trebuie să se facă mai mult pentru combaterea rasismului, spune Jude Bellingham, de la Real Madrid

gsp
bellingham

Mijlocașul lui Real Madrid Jude Bellingham spune că responsabilii din fotbal trebuie să facă mai mult pentru a combate rasismul, o problemă tot mai mare în prima ligă spaniolă în ultimii ani.

Jude Bellingham, de la Real Madrid, a declarat că până de curând nu și-a dat seama de gravitatea incidentelor rasiste din prima ligă spaniolă, colegul său de echipă Vinicius Jr fiind deseori ținta unor scandări de acest fel ale spectatorilor.

"În meciurile în care pleci în deplasare, în special în La Liga, te obișnuiești atât de mult, încât nu am fost conștient de acest lucru", a declarat Bellingham înainte de meciul de miercuri din manșa secundă a sferturilor de finală din Liga Campionilor cu Manchester City, relatează Reuters.

"Este un mod îngrozitor pentru un jucător să se pregătească pentru un meci știind că este posibil să fie abuzat rasial. Este dezgustător. Nu ar trebui să se întâmple așa ceva. Cei responsabili trebuie să preia controlul. Dar mă îndoiesc că se va întâmpla asta", a adăugat Bellingham.

Vinicius Jr, care a izbucnit în lacrimi luna trecută când a vorbit despre impactul asupra sa a insultelor rasiste, a fost din nou ținta unor astfel de scandări în meciul de marți al Barcelonei din Liga Campionilor cu PSG.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.