Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbare importantă pentru șoferi: Trecerile la nivel a drumurilor naționale cu calea ferată vor fi iluminate

clubferoviar.ro
trecere tren bariera

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că toate trecerile de nivel a drumurilor naționale cu căile ferate vor fi iluminate. Guvernul va acorda 35 de milioane de lei pentru instalarea de stâlpi de iluminat și separatoare de trafic pentru toate trecerile de nivel a drumurilor naționale cu căile ferate. Proiectul de hotărâre va fi adoptat în ședința Executivului de miercuri.

„Și în ședința de guvern de astăzi (miercuri) aprobăm mai multe măsuri pentru dezvoltarea infrastructurii de transport. Una dintre acestea vizează creșterea gradului de siguranță rutieră în România și îmbunătățirea condițiilor de circulație pe drumurile publice prin amenajarea trecerilor la nivel a drumurilor cu calea ferată, unde anual se produc accidente rutiere grave. Printr-un proiect de investiții de aproximativ 35 de milioane de lei într-o perioadă de maximum doi ani la toate cele 246 de treceri de nivel a drumurilor naționale cu calea ferată, vor fi instalați stâlpi de iluminat, separatoare de trafic, stâlpi de delimitare a sensurilor de circulație pentru a putea fi prevenite accidentele rutiere”, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de guvern.

Citește și: DIICOT a dezvăluit elemente noi din cazul Caracal: Butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă este, de fapt, un arzător improvizat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.