Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trecutul îl urmărește pe Gheboasă! Trapperul ar fi bătut un polițist (avocat)

Cluj Live
gheboasa

Trecutul îl urmărește pe Gheboasă! Trapperul ar fi bătut un polițist (avocat)

Ies la iveală fapte din trecutul turbulent al trapperului Gheboasă - Gabriel Gavriș pe numele real, originar din Dâmbovița. El a bătut un polițist, dar fapta a fost prescrisă.

Cântărețul Gabriel Gavriș, cunoscut cu numele de scenă Gheboasă, a fost amendat de Jandarmeria Română cu 1.000 de lei, ca urmare a scandalului creat de concertul său cu versuri obscene, susținut la Festivalul Untold.

El afirmă că a fost amendat de jandarmii clujeni „pe ochi frumoşi”, el fiind „ţigan” şi singurul membru al etniei care a cântat pe scena de la Untold.

El a adăugat că această amendă i-a fost aplicată în condiţiile în care nicio instituţie a statului nu a reacţionat până acum faţă de injuriile rasiste care îi sunt aduse constant lui pe reţelele sociale de către diverse persoane şi consideră „revoltător” că i-a fost făcută reclamaţie la Consiliul de Combatere a Discriminării de către jandarmii clujeni pentru piesa „Dă-i, ţiganca”.

Cântăreţul originar din Târgoviște (Dâmbovița) a mai afirmat că nu va plăti amenda şi că o va contesta în instanţă.

Polițist bătut

Potrivit avocatului Adrian Cuculis, un anume polițist pe nume Prodan, din cadrul IPJ Dâmbovița, „a fost bătut violent de către numitul Gavriș (Gheboasa), la instigarea unui prieten de-ai săi în legătură cu un dosar penal pe care polițistul (victima) îl întocmise acestuia cu privire la infracțiuni la regimul rutier”.

Faptele lui Gavriș (Gheboasa) s-au prescris, potrivit avocatului Cuculis.

„Având în vedere tergiversarea nejustificată a Parchetului care anchetă fapta de ultraj și vârstă inculpatului la dată săvârșirii faptei (în minoritate). Având în vedere violența cu care a fost bătut de Gheboasa, prescrierea acelor fapte, nerespectarea de către Parchet a dispozițiilor instanțelor de judecată, putem afirmă că la nivelul Parchetului de pe lângă Judecatoria Târgoviște, ori s-au petrecut fapte grave de corupție prin protejarea inculpatului Gavris, fie de gravă neglijență. Astfel după 5 ani de zile de tergiversare a dosarului penal, vom fi nevoiți să chemăm în judecată Ministerul Public și personal procurorii de caz pentru a răspunde în legătură cu acest dosar”, a precizat, pentru „Adevărul”, avocatul Adrian Cuculis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.