Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei angajaţi ai Primăriei Odorheiu Secuiesc au fost confirmaţi cu SARS-CoV-2

Pinterest
coronavirus

Trei angajaţi ai Primăriei Odorheiu Secuiesc au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus, la nivelul instituţiei fiind luate măsuri de dezinfectare a spaţiilor, iar jumătate dintre salariaţi lucrează de acasă.

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Zörgő Noémi, a declarat, pentru AGERPRES, că secretarul primăriei a fost confirmat, vineri, ca fiind infectat, după ce a avut febră timp de două zile şi s-a prezentat la serviciul de urgenţă al Spitalului Municipal, unde a fost testat şi s-a dovedit că este infectat cu noul coronavirus, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VIDEO Norocul nostru că nu avem trenuri de mare viteză: Japonia se plânge că circulă mai mult goale, din cauza coronavirusului

Acesta a fost internat, iar acum se simte bine, potrivit sursei citate.

De asemenea, o angajată a Biroului Juridic al primăriei s-a simţit rău şi a mers la spital, iar sâmbătă a fost confirmată ca fiind infectată şi a fost internată.

A treia persoană, tot de la Biroul Juridic, a fost testată pozitiv, dar nu prezintă simptome şi nu a fost nevoie de spitalizare.

Citește și: Traian Băsescu trage un mare semnal de alarmă: Pandemia va face ravagii în rândul populaţiei dacă nu se iau măsuri urgente

Zörgő Noémi a precizat că au mai fost testaţi alţi cinci angajaţi ai primăriei şi se aşteaptă rezultatele în cursul după-amiezii de marţi.

"S-au dezinfectat spaţiile şi 50% dintre colegi stau acasă în home office şi numai 50% sunt acolo, de la fiecare birou. Primăria funcţionează, toate serviciile pot fi accesate", a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Odorheiu Secuiesc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.