Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei arme pe care soldații ruși nu le au pe front în Ucraina: 'Demonstrează că au o situație dificilă' - ministrul ucrainean al Apărării

război, mariupol, ucraina, rusia, armată, soldați

Ministrul ucrainean al apărării, Oleksi Reznikov, a declarat că rămâne optimist și nu crede într-un sprijin militar al Chinei pentru Rusia, relatează Rador.

"Personal, rămân un optimist informat: nu o vor face. Am urmărit discursurile liderilor Chinei și Indiei. Au spus destul de clar că astăzi războiul nu mai este o modalitate de a rezolva problemele dintre țări. Există alte priorități. Aceasta este o poziție gândită şi atentă. Prin urmare, am speranţa că nu va exista un ajutor direct deschis pentru Rusia" - a subliniat Reznikov într-un interviu pentru portalul LIGA.net.

Cele trei arme

Ministrul a menționat că tocmai faptul că rușii caută sprijin demonstrează că au o situație dificilă în ceea ce priveşte vestele antiglonț, obuzele și vehiculele blindate.

Agenția de presă ucraineană Ukrinform aminteşte că, duminică, şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat că în acest moment Uniunea Europeană nu are niciun motiv să creadă că Republica Populară Chineză intenționează să transfere arme Rusiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.