Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei minori au fost răniţi într-un accident rutier produs pe Valea Prahovei, la Nistoreşti

Obiectiv.net
Accident Ialomita

Trei minori au fost răniţi într-un accident rutier care a avut loc, sâmbătă seară, pe drumul naţional 1, pe Valea Prahovei, în zona Nistoreşti. Primele date de la faţa locului arată că cele trei victime bau suferit traumatisme în zona capului şi a toracelui, potrivit news.ro.

Accidentul, în care au fost implicate două autoturisme, s-a produs în cartierul Nistoreşti din oraşul Comarnic. Într-unul dintre autovehicule se aflau două persoane în timp ce în celălalt erau şase ocupanţi, între care patru minori.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

În urma impactului dintre cele două autovehicule, trei copii au  fost răniţi, ei fiind preluaţi de ambulanţe pentru a fi duşi la spital, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Cei trei copii au suferit politraumatisme, eu având răni în zona capului, toracelui, iar unul dintre ei având o leziune la mandibulă. Cel de-al patrulea copil şi adulţii aflaţi în acelaşi autoturism merg şi ei la spital împreună cu cei trei minori care au suferit răni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.