Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei noi miniștri au depus jurământul, după ce Klaus Iohannis le-a acceptat numirea în funcție

Inquam Photos / Octav Ganea
manescu moga

Mihai Fifor (vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României), Nicolae Moga (ministru de Interne) și Ramona Mănescu (ministru de Externe) au depus jurământul la Cotroceni, în fața președintelui Klaus Iohannis.

Citește și: SURSE - Viorica Dăncilă face acuzații EXPLOZIVE în CEX PSD: Dragnea și Codrin le dădeau primarilor ordin să nu vorbească cu mine

Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele pentru numirea lui Nicolae Moga la MAI și a Ramonei Mănescu la Ministerul Afacerilor Externe, informează Administrația Prezidențială.

Administrația Prezidențială anunță că miercuri, președintele Klaus Iohannis a semnat decretele prin care Nicolae Moga este numit în funcția de ministru al Afacerilor Interne și Ramona Mănescu este la șefia Ministerului Afacerilor Externe.

Totodată, a fost semnate și decretul prin care a luat act de demisia fostului ministru de la Afaceri Interne, Carmen Dan, dar și cel prin care Teodor Meleșcanu este revocat din funcția de șef al MAE.

Carmen Dan şi-a anunţat demisia cu câteva minute înainte de şedinţa Comitetului Executiv de săptămâna trecută. Nicolae Moga, propunerea de la Interne, este senator de Constanţa în legislaturile 2008-2012, 2012-2016 şi 2016-2020. În a doua legislatură, a ocupat şi funcţia de vicepreşedinte al Senatului în Biroul Permanent.

Ramona Mănescu s-a alăturat ALDE în anul 2017. Anterior, aceasta a deţinut funcţia de ministru al Transporturilor, în guvernarea Ponta. Europarlamentar din anul 2007, Ramona Mănescu a fost coordonator în Comisia pentru Dezvoltare Regională şi membru supleant în Comisia pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Afaceri Sociale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.