Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane au fost rănite, după ce patru maşini au fost implicate într-un accident rutier

accident bun

Patru maşini au fost implicate, vineri dimineaţă, într-un accident rutier petrecut pe DJ 248, în localitatea Vultureşti, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, potrivit Agerpres.

Din primele verificări ale poliţiştilor rutieri, un autoturism înmatriculat în Galaţi în care se aflau trei persoane, care potrivit martorilor se deplasau la Iaşi, unde mergeau să se închine la moaştele Sfintei Parascheva, pe fondul neatenţiei în conducere a pătruns pe contrasens şi a lovit lateral o maşină înmatriculată în judeţul Iaşi, care se deplasa pe direcţia Iaşi - Vaslui.

Citește și: Un proiectil exploziv a fost găsit cu ocazia unor lucrări la extinderea de rigole

"După ce a acroşat maşina din Iaşi, în care se afla conducătorul auto în vârstă de 28 de ani, împreună cu doi pasageri, autoturismul din Galaţi a lovit frontal o maşină din judeţul Vaslui, în care se afla doar şoferul, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Rebricea. În spatele maşinii din Galaţi circula o altă maşină în care se afla doar conducătorul auto, care, dorind să evite carambolul, a ieşit în decor. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a două persoane din maşina înmatriculată în Galaţi, soţia conducătorului auto şi un pasager şi şoferul maşinii care a fost lovită frontal, cele trei victime fiind transportate la spital. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. 

Conducătorii auto ai maşinilor implicate în accident aveau permisele de conducere valabile şi nu consumaseră băuturi alcoolice. 

Traficul în zonă a fost afectat, circulaţia efectuându-se, timp de câteva zeci de minute, alternativ, pe o singură bandă de mers.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.