Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane decedate într-un accident de pe DN 19

lumanare

Un copil de un an şi doi adulţi şi-au pierdut viaţa într-un accident petrecut vineri pe DN19A (E81) Satu Mare - Zalau, localitatea Răteşti, o femeie însărcinată fiind rănită şi transportată la spital.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, evenimentul a avut loc după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. "Unul dintre autoturisme a fost condus de către un bărbat de 53 de ani din Răteşti, care, în urma impactului, cu toate eforturile depuse de echipajele SMURD, a decedat, iar cel de-al doilea autoturism era condus de către un tânăr de 29 de ani din comuna Hida, judeţul Sălaj, şi care era însoţit de o femeie de 29 de ani, împreună cu un minor de 1,4 ani. Din nefericire, şi minorul a fost declarat decedat la faţa locului, după multe minute de resuscitare, iar adulţii au fost transportaţi în stare gravă la spital pentru îngrijiri medicale. Cu toată intervenţia medicilor, din cauza leziunilor grave suferite, şi cel de-al doilea conducător auto a decedat", precizează IPJ, conform Agerpres.

Circulaţia pe DN19A (E81) Satu Mare - Zalău a fost oprită pe ambele sensuri în zona localităţii sătmărene Răteşti. Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzei accidentului şi a participaţiei fiecărui conducător auto la mecanismul producerii lui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.