Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane din Hunedoara, între care două eleve, au fost accidentate de un acoperiş luat de vânt

Inquam Photos / Octav Ganea
vreme acoperis vant

O femeie şi două eleve de 15 ani, din oraşul Lupeni, care veneau de la şcoală, au fost accidentate luni de elementele desprinse dintr-un acoperiş luat de vântul puternic de pe un bloc de locuinţe, victimele fiind evaluate de echipajele de prim-ajutor trimise la faţa locului, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Fetele au primit îngrijiri medicale din partea pompierilor şi a medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi au fost transportate conştiente la spital. Femeia a refuzat transportul la unitatea de primiri urgenţe după ce a fost evaluată de echipajele medicale.

"Minorele prezintă traumatisme craniene şi plăgi contuze la nivelul membrelor inferioare şi superioare. Sunt conştiente, cooperante", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Citește și: Un greu din ALDE, Toma Petcu, a trecut la grupul parlamentar PNL: 'Fără să accept vreodată arbitrariul sau măsurile de forţă'

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari din oraşul Lupeni, care acţionează pentru îndepărtarea elementelor din acoperişul luat de vânt. Bucăţile de acoperiş au avariat cinci autoturisme parcate în zonă.

Pompierii Gărzii Lupeni acţionează pentru îndepărtarea elementelor din acoperişul dislocat şi se asigură că nu mai există pericolul prăbuşirii necontrolate a altor părţi din acesta. Acoperişul luat de vânt la Lupeni, ce a rănit trei oameni, avea o suprafaţă de aproximativ 260 metri pătraţi", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.

Sud-vestul judeţului Hunedoara se află sub cod roşu meteorologic de vreme rea caracterizat de vânt puternic până în jurul orei 18,00. Viteza vântului la rafală prognozată în zona înaltă depăşeşte 100 de kilometri pe oră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.