Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane din Sibiu, cercetate de către polițiști pentru lovire si alte violențe, în urma unui scandal

Trei persoane sunt cercetate de către poliţiştii din judeţul Sibiu, după un scandal petrecut pe o stradă din Caşolţ. În urma conflictului, doi bărbaţi au suferit mai multe răni şi au fost transportaţi la spital, conform news.ro.

”La data de 7 mai a.c., în jurul orei 22.35, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui scandal, în care erau implicate mai multe persoane, în localitatea Caşolţ. Astfel, pe strada Principală din localitatea Caşolţ, au fost identificate două persoane, care prezentau leziuni la nivelul capului şi care primeau îngrijiri medicale”, a transmis, luni după-amiază, Poliţia Sibiu.

Sursa citată a precizat că, din discuţiile purtate cu victimele, doi localnici, în vârstă de 22, respectiv 34 de ani, a rezultat faptul că ar fi fost loviţi de alţi trei localnici, în zona capului, cu obiecte contondente, pe fondul unui conflict mai vechi.

”Cei trei bărbaţi bănuiţi de săvârşirea faptei au fost identificaţi de către poliţişti şi audiaţi cu privire la cele întâmplate. Victimele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea”, au mai transmis poliţiştii.

Potrivit acestora, la nivelul Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr, s-a deschis un dosar de cercetare penală, care vizează săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.