Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane, grav rănite în urma unei coliziuni în lanț, în apropiere de Timișoara

ISU Timiș
accident timis

În zona municipiului Timișoara a avut loc un accident rutier grav. Un șofer în vârstă de 22 de ani a intrat cu mașina în spatele unui alt autoturism condus de un bărbat de 66 de ani, care a fost proiectat într-un alt vehicul condus de o tânără de 18 ani, iar apoi într-un alt autoturism condus de un bărbat de 37 de ani.

Un accident rutier grav s-a produs în zona orașului Timișoara, unde un tânăr de 22 de ani, în timp ce se deplasa dinspre municipiu către localitatea Orțișoara, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani. Impactul a fost atât de puternic încât mașina condusă de bărbatul în vârstă de 66 de ani a fost proiectată în alt autoturism, condus de o tânără de 18 ani, iar ulterior într-un alt vehicul condus de un bărbat de 37 de ani, anunță IPJ Timiș, citează Mediafax.

Trei persoane au fost rănite, respectiv șoferul în vârstă de 66 de ani, o femeie pasageră în mașina condusă de acesta, în vârstă de 42 de ani, și un bărbat de 37 de ani. Toți cei trei au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Toți șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Oficial, de la IPJ Timiș

 

„Un tânăr în vârstă de 22 de ani, a condus un autoturism dinspre municipiul Timișoara înspre localitatea Orțișoara, iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 66 de ani. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 66 de ani ar fi fost proiectat într-un alt autoturism, condus de către o tânără în vârstă de 18 ani, iar ulterior într-un alt autoturism, condus de către un bărbat în vârstă de 37 de ani.

În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime, respectiv șoferul în vârstă de 66 de ani, o femeie în vârstă de 42 de ani, pasageră în autoturismul condus de către acesta și un bărbat în vârstă de 37 de ani, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Toți șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.“, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.