Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane, între care doi minori, reţinute pentru trafic de cocaină, în Gorj

bbc.co.uk
droguri canabis cocaina

Trei persoane, doi minori şi un bărbat de 43 de ani, au fost reţinute pentru trafic de droguri de mare risc după ce ar fi transportat şi comercializat cocaină pe raza judeţului Gorj, informează, vineri, un comunicat al Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit IPJ Gorj, joi, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, împreună cu procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Gorj, au prins în flagrant delict două persoane în timp ce ar fi comercializat aproximativ 55 de grame de cocaină, în apropierea unei unităţi de învăţământ din municipiul Târgu Jiu.

Ulterior, au fost efectuate 3 percheziţii domiciliare, la persoane cercetate pentru trafic de droguri de mare risc, fiind descoperite şi ridicate 152 de grame de cocaină, două pistoale cu aer comprimat şi două terminale mobile şi au pus în executare 3 mandate de aducere.

"În cauză s-a reţinut că, începând cu luna martie a anului 2024, doi tineri, de 16 şi 17 ani, şi un bărbat, de 43 de ani, ar fi deţinut, transportat şi comercializat cocaină, în judeţul Gorj, în schimbul a 350 de lei/gram. Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Gorj au dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de cele 3 persoane implicate, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată, urmând ca, în cursul zilei de 29 martie să fie prezentaţi Tribunalului Gorj, cu propunere de arestare preventivă", se arată în comunicatul IPJ.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Gorj, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj şi o echipă canină din cadrul Centrului Chinologic "Dr. Aurel Greblea" Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.