Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei școli din Caraș-Severin au fost trecute în scenariul roșu de funcționare, iar mai multe clase din județ au cursuri suspendate

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

Trei școli din județul Caraș-Severin au fost trecute în scenariul roșu de funcționare, iar mai multe clase din județ au cursuri suspendate, după apariția unor cazuri de Covid-19, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Caraș-Severin, CJSU a dispus, luni, trecerea în scenariul roșu de funcționare a Școlii Gimnaziale Nr. 2 Reșița, unde au fost confirmați cu Covid doi profesori și un elev, a Liceului Tehnologic „Clisura Dunării” Moldova Nouă, dar și a structurilor arondate Școala Gimnazială „Alexandru Moisi” și Școala Gimnazială „Sofia Arcan”, unde doi profesori au fost depistați cu Covid, precum și a Școlii Postliceale ,,Henri Coandă” Moldova Nouă, care funcționează în sediul liceului „Clisura Dunării”.

Citește și: După cazul Baranga, jurnalista Ioana Ene Dogioiu îl dă în vileag pe șeful Grupului de Comunicare Strategică: ‘Este o persoană fără diplomă de licență’ .

Deciziile au intrat în vigoare de luni și sunt valabile pentru 14 zile, până în 25 octombrie.

Au fost suspendate cursurile față în față la grupa combinată de la structura Grădinița cu Program Normal ,,Rază de Soare” Moldova-Nouă, la o secție din anul 3 a Școlii Postliceale Sanitare ,,Carol Davila” Caransebeș, la grupa mică de la Grădinița cu Program Normal Slatina Timiș, la clasele a VIII-a de la Școala Gimnazială nr. 9 Reșița și la una dintre clasele a IX-a învățământ dual de la Colegiul Tehnic Reșița.

„Prefectul judeţului, Cristian Gâfu, a cerut o analiză riguroasă a situaţiei epidemiologice din Caraş-Severin şi a transmis celor prezenţi că dacă numărul de cazuri noi nu va scădea, la finalul acestei săptămâni se va lua în calcul dispunerea obligativităţii purtării măştilor de protecţie în toate spaţiile publice, inclusiv în cele deschise”, se arată în comunicatul Prefecturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.