Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei TIR-uri în care se ascundeau migranţi au fost depistate la frontieră

Romania TV
politie-frontiera-migranti-imigranti

Trei TIR-uri în care se aflau migranţi din Pakistan, Sri Lanka, Etiopia şi Bangladesh au fost depistate de poliţiştii de frontieră arădeni, vineri dimineaţă, înainte să iasă din ţară, şoferii fiind cercetaţi penal, potrivit Agerpres.

În timp ce în Vama Nădlac II era verificat unul dintre automarfare, condus de un român în vârstă de 46 de ani, au fost găsiţi în compartimentul de marfă 18 străini. Şoferul transporta plăci OSB pe ruta România - Italia.

"Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Pakistan şi Bangladesh, cu vârste cuprinse între 21 şi 45 de ani", a informat Poliţia de Frontieră Arad.

De asemenea, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, au fost descoperiţi cinci migranţi în două TIR-uri înmatriculate în Bulgaria şi conduse de şoferi bulgari. Aceştia transportau profile metalice în Germania şi Luxemburg. Călătorii clandestini sunt din Sri Lanka, Etiopia şi Pakistan, având vârste cuprinse între 21 şi 43 de ani.

Cei trei şoferi sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, iar străinii ascunşi în automarfare sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.