Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tren de călători oprit în dreptul localităţii Andreneasa din cauza unor copaci doborâţi de vânt

stirileprotv.ro
tren cfr

Un tren de călători a fost oprit, sâmbătă seara, în Defileul Topliţa-Deda, dreptul localităţii Andreneasa, după ce un copac doborât de vânt a afectat liniile de înaltă tensiune, potrivit Agerpres.

"Ca urmare a emiterii de către ANM a avertizărilor Cod Portocaliu pe raza judeţului Mureş, de fenomene meteo periculoase, în data se 31 iulie, intervalul orar 19:40-20:40, 19:55-21:00 şi 20:35-21-30, cetăţenii judeţului Mureş au fost avertizaţi despre producerea fenomenelor meteorologice periculoase, descărcări electrice, vijelii, ploi şi vânt de pese 70 km/h prin sistemul RO-ALERT (...)

Citește și: Stârnit de JUDECĂTORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel...

În urma căderii a doi copaci pe firele de tensiune pe raza localităţii Andreneasa, în momentul de faţă este un tren de călători oprit în dreptul localităţii Andreneasa", a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii e Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş.

În urma vijeliilor, ISU Mureş a precizat că şapte copaci au fost doborâţi în localităţile Lunca Bradului, Bălăuşeri, Filitelnic, Sovata şi Andreneasa, iar în oraşul Sovata, o creangă a căzut pe o maşină.

Furtunile au făcut şi trei victime în rândul unei familii, o fetiţă de 6 ani şi-a pierdut viaţa, iar o altă fetiţă şi mama ei au fost rănite, după ce un copac a fost doborât peste cortul în care se aflau, pe Valea Ilvei, în comuna Lunca Bradului.

La misiuni participă pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, Punctul de Lucru Sovata şi pompierii voluntari de la SVSU Bălăuşeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.