Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tribunalul a decis ca sirianul acuzat de deturnarea unui autobuz în Germania este bolnav psihic

ciocanel judecator

Un sirian acuzat în Germania că a deturnat un autobuz public, pe care în iulie anul trecut l-a condus spre un club de noapte, este bolnav psihic şi nu avea discernământ, a decis marţi un tribunal din oraşul Halle, informează dpa. Procurorii de stat au declarat că doresc transferarea bărbatului într-o clinică specializată, după ce o evaluare psihiatrică a arătat că bărbatul de 34 de ani, de naţionalitate siriană, suferea de simptome de schizofrenie încă din copilărie, conform Agerpres.

Suspectul a afirmat că a auzit voci în timpul incidentului. Potrivit relatării lui, vocile i-au spus să deturneze autobuzul, cu tot cu şofer şi pasageri, care nu au fost niciunul rănit. Bărbatul a coborât la un club de noapte din partea nouă a oraşului, dar a fost reţinut mai târziu.

El este acuzat de asalt periculos asupra unui mijloc de transport public şi detenţie ilegală. Chiar dacă dovezile de atac nu sunt contestate, avocatul său încearcă să obţină achitarea lui. Verdictul este aşteptat în 13 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.