Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tribunalul Buzău a luat foc de la un copiator

breaking news

Un incendiu a izbucnit marți într-o încăpere a Tribunalului Buzău. Persoanele aflate în clădire au fost evacuate, iar pompierii au intervenit pentru stingerea focului mocnit care a pornit de la un copiator defect.

Potrivit reprezentanților Tribunalului Buzău, fumul a fost observat de jandarmul care asigura paza instituției.

Citește și: E război total! Silviu Mănăstire îi răspunde lui Cătălin Tolontan: Când ai combinații politice cu cei de la USR-PLUS, e suficient să îi prostești pe cei mai slabi de înger

„Subofițerul jandarm aflat în serviciul de pază și protecție la Tribunalul Buzău a simțit un miros înțepător în incinta obiectivului, iar în urma verificărilor, a observat că dintr-o încăpere încuiată a început deja să iasă fum. Jandarmii au procedat la anunțarea și evacuarea persoanelor aflate în interior și au solicitat imediat prezența echipajelor specializate ale ISU și IJJ pentru luarea măsurilor la fața locului”, au transmis reprezentanții Tribunalului Buzău.

Reprezentanții ISU Buzău au precizat pentru MEDIAFAX că focul a fost mocnit, au ars doar câteva hârtii și că incendiul a izbucnit de la un copiator defect.

Citește și: Cozmin Gușă îl face praf pe avocatul Gheorghe Piperea: Ipocrizia și nesimțirea din jurul scandalului Mugur Isărescu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.