Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tribunalul Hunedoara a respins cererea de intrare în insolvență a CEH

ciocanel judecator

Tribunalul Hunedoara a respins marți cererea de intrare în insolvență înaintată instanței de administrația Complexului Energetic Hunedoara (CEH), hotărârea instanței putând fi atacată cu apel în termen de șapte zile la Curtea de Apel Alba Iulia. "Instanța a respins cererea de deschidere a procedurii insolvenței formulată de către debitoarea Complexul Energetic Hunedoara", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman.

În aceeași ședință, instanța a decis ca dosarul să fie disjuns și cererile de declarare a procedurii insolvenței CEH, înaintate de 14 creditori, să facă obiectul unui dosar separat. Pentru acest ultim dosar, instanța a stabilit ca termen de judecată data de 8 martie 2017. Cu datorii care depășesc 1,28 miliarde de lei, conducerea CEH a solicitat intrarea companiei în insolvență apreciind, în mai multe rânduri, că această procedură este singura soluție pentru evitarea falimentului societății.

În cadrul CEH lucrează peste 5.300 de angajați, la termocentralele Mintia și Paroșeni, dar și la minele de huilă Lonea, Livezeni, Lupeni și Vulcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.