Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tricolorii îşi fac curaj înaintea meciului cu Elveţia: Ce spune Alex Chipciu

agerpres
Alex Chipciu

Mijlocașul Alexandru Chipciu a declarat, marți, într-o conferință de presă la stadionul ''Parc des Princes'' din Paris, că meciul cu Elveția de la EURO 2016 va fi la fel de greu precum a fost cel cu Franța. ''Franța are jucători mai buni ca Elveția, dar va fi un meci la fel de greu'', a declarat Chipciu. ''Suntem optimiști, pentru că am făcut un joc foarte bun cu Franța. Doar neșansa a făcut să pierdem, după ocaziile avute. Sper să câștigăm cu Elveția și să ne calificăm. Avem o echipă bună și cred că va fi un meci echilibrat, cum au fost toate la EURO 2016'', a mai spus Chipciu, amintind că ''am învins Elveția la ea acasă acum câțiva ani''.

România a întrecut Elveția cu scorul de 1-0, la Lucerna, pe 30 mai 2012, într-un meci amical. Alex Chipciu a comentat și statutul de favorită acordat României de unele media: ''România a demonstrat cu Franța că e o echipă foarte bună și poate lumea a ajuns să ne vadă favoriți''. Stelistul nu a dorit să precizeze dacă este apt să joace 90 de minute: ''Am jucat sub presiune în meciul cu Franța, dar am meciuri în Europa League și Champions League, precum și partide importante la națională. Nea Puiu e selecționer și el știe cine va juca mâine. Nu mă gândesc doar la mine, e important ca echipa să se califice mai departe''. ''Ne-a părut rău că am luat bătaie în meciul cu Franța, deoarece nu meritam. Ne-am face rău să ne gândim la trecut. Elveția este viitorul adversar și sperăm să câștigăm'', a conchis Chipciu. Elveția vine după ce a învins Albania cu scorul de 1-0, în primul său meci din Grupa A la EURO 2016, în timp ce România a pierdut în fața echipei gazdă, Franța, cu 1-2. Chipciu a jucat din minutul 72 al meciului cu Franța, intrat în locul lui Nicolae Stanciu. Alex Chipciu are 23 de selecții la echipa națională și trei goluri marcate.

România va întâlni echipa Elveției în al doilea său meci din Grupa A, miercuri, de la ora 19,00 (ora României), pe stadionul ''Parc des Princes'' din Paris, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.