Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tronsonul feroviar Galați-Făurei-Țăndărei, redeschis pentru o viteză de circulație maximă de 120 km/h

ziarul national
tren cfr

CFR anunță că a fost ridicată limitarea de viteză în circulația trenurilor de călători pe tronsonul Galați - Făurei - Țăndărei. Viteza maximă de circulație pe intervalul respectiv este de 120 km/h.

„Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că începând cu ora 15.30 a fost ridicată limitarea de viteză în circulația trenurilor de călători pe tronsonul Galați - Făurei - Țăndărei, oră de la care traficul feroviar se desfășoară în condiții normale și pe raza SRCF Galați, viteza maximă de circulație pe intervalul respectiv fiind de 120 km/h”, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, operatorii de transport feroviar de călători au fost informați deja de această măsură, potrivit mediafax.

„Reamintim faptul că, începând cu ora 14.00, și pe magistrala București - Constanța trenurile de călători și-au reluat circulația în condiții normale de trafic, cu locomotive electrice și cu viteza maximă de 160 km/h. Menționăm faptul că, CFR SA, prin comandamentele locale, va monitoriza în continuare evoluția fenomenelor meteo și va menține legătura cu operatorii de transport feroviar de călători, astfel încât toate măsurile de circulație impuse pe rețeaua feroviară în perioada de valabilitate a avertizărilor meteorologice să asigure continuitate în trafic și legăturile feroviare pe întreaga rețea, inclusiv pe raza județelor afectate în continuare de fenomene meteo nefavorabile”, se menționează în finalul comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.