Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump și-a revizuit STRATEGIA: 'Cred că îi vom acutiza mesajul'

extratv.com
Donald Trump

În urma remanierii echipei sale, Donald Trump şi-a reluat lupta pentru fotoliul prezidenţial american joi printr-o strategie revizuită, noua directoare a campaniei sale electorale promiţând să redea candidatului său "autenticitatea' pentru a încerca să recâştige intenţiile de vot pierdute în faţa lui Hillary Clinton, relatează AFP, conform agerpres.ro

Donald Trump, depăşit în sondaje cu 82 de zile înainte de alegerile prezidenţiale americane, a creat surpriză miercuri remaniindu-şi pentru a doua oară în ultimele două luni echipa de campanie. Echipa numită în iunie, sub conducerea lui Paul Manafort, încercase să-l facă să evite - în zadar - derapajele verbale şi să-l facă mai 'prezidenţiabil', ceea ce Trump nu pare să fi apreciat deloc.

ISIS revendică un atac la Moscova


'Eu sunt cum sunt, sunt eu însumi şi nu vreau să mă schimb', a insistat el la începutul săptămânii într-un interviu acordat canalului de televiziune WKBT, în Wisconsin. 

Noua directoare a campaniei sale, Kellyanne Conway, autoare de sondaje republicană cunoscută şi respectată, prima femeie numită vreodată în acest post într-o campanie prezidenţială republicană, a pledat joi pentru a-i reda candidatului său autenticitatea, acutizându-i totodată mesajul. 

'Cred că îi vom acutiza mesajul. Ne vom asigura că Donald Trump se simte bine în pielea personajului său, nu-şi pierde autenticitatea nepreţuită şi pe care niciun autor de sondaje nu i-o poate da', a explicat ea pentru CNN.

Mircea Badea, mesaj DUR pentru un ministru tehnocrat


'Sfatul pe care i l-aş da este să fie autentic pentru că aceasta este ceea ce apreciază americanii', a insistat ea pentru ABC. 

Conway, care îl va însoţi pe Trump în fiecare zi, a mai evocat necesitatea unei structurări mai bune a campaniei candidatului republican pe teren şi a concentrării discursurilor sale asupra problemelor care îi preocupă pe americani. 'Trebuie să ne îndepărtăm de campania fără conţinut în profitul substanţei şi să ne adresăm oamenilor care luptă', a adăugat ea pentru CBS, după luni de polemici şi atacuri personale.

FOTO - Cristi Minculescu a ajuns de NERECUNOSCUT


Ea a recunoscut că Donald Trump este în scădere în sondaje (42,2 % intenţii de vot faţă de cele 47,2 % favorabile lui Hillary Clinton, potrivit unei medii a site-ului Real Clear politics), dar estimează că aceasta îi va ajuta tabăra motivând-o. 'Aceasta aprinde un foc în noi şi ne aminteşte ce trebuie să facem pentru a câştiga', a spus ea. 

Prietenoasă, surâzătoare, aranjată, ea nu putea să fie mai diferită de Steve Bannon, patronul site-ului ultraconservator Breitbart News, numit miercuri director general al campaniei lui Trump. Outsider, om din umbră, care a făcut un mister până şi din data naşterii sale, numirea sa a fost percepută ca o provocare, dacă nu chiar o declaraţie de război unui establishment republican din ce în ce mai neliniştit, care îl critică fără menajamente. Agitator populist, Bannon este şi un critic acerb al lui Hillary Clinton, site-ul său colportând zvonuri şi acuzaţii împotriva candidatei democrate, ceea ce permite anticiparea unui final de campanie nemilos. 

Breitbart 'nu este doar un site conservator, ci unul extremist, sectar, colportor de teorii ale complotului antimusulman şi antisemit', a denunţat joi echipa de campanie a lui Hillary Clinton. "Ei nu au fost niciodată aproape de manetele puterii şi nici nu ar trebui să fie vreodată în această ţară.' 

'Este un tactician strălucit', a răspuns Conway. 

Această schimbare de echipă părea în orice caz joi să-l însenineze pe Donald Trump, aşteptat în cursul serii în Carolina de Nord. 

'Ei mă vor numi în curând dl Brexit', a lansat el pe Twitter, sugerând astfel că - în pofida sondajelor - el va crea aceeaşi surpriză ca referendumul din iunie, favorabil ieşirii Regatului Unit din Uniunea Europeană. 

Hillary Clinton urma să se întâlnească la New York cu opt responsabili ai forţelor de ordine, între care şi şeful poliţiei din New York, Bill Bratton. 

Echipa de campanie a lui Trump intenţionează, de asemenea, să înceapă să difuzeze primele sale clipuri publicitare televizate de campanie în patru state-cheie: Ohio, Pennsylvania, Florida şi Carolina de Nord.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.