Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump, LOVITURĂ pentru homosexuali: A RUPT o tradiție întemeiată de Obama

donald trump

Membrii comunității LGBT au primit o lovitură dură din partea lui Donald Trump! Președintele SUA a decis să nu sărbătorească luna iunie drept "Luna mândriei LGBT". Tradiția fusese instituită de Barack Obama. Decizia a fost luată de Trump în ciuda faptului că mai multe agenții federale și ale armatei și-au exprimat dorința să continue această tadiție și fac declarații pro-homosexualitate, scrie Lifesitenews.com.

Washington Blade, un ziar pentru homosexuali, scrie că Trump "rupe o tradiție începută sub administrația lui Obama”, refuzând să emită așa numita declarație privind "mândria homosexuală".

Citește și: Imaginile TERORII: Un român s-a LUPTAT cu teroriștii la Londra! 'L-am ZĂPĂCIT' - VIDEO

Dar, în pofida faptului că Trump nu se opune diferitelor agenții federale și sucursale ale armatei care sărbătoreau iunie ca "Luna Mândriei LGBT" să o facă, conservatorii îi cer să pună piciorul în prag și să nu le permită organizarea unor manifestări pro gay.

Luna trecută, Comandamentul Medicinei Militare al US Army a trimis un comunicat către "fiecare membru al personalului medical militar” solicitându-i să celebreze Luna LGBT.

Documentul, din care un exemplar a intrat în posesia LifeSiteNews de la o sursă care lucrează în Medicina Militară a US Army, a fost expediat de către șeful Serviciului, General lct. Nadja West.

Citește și: Cine sunt și cum arată cei trei teroriști din atentatul de la Londra

"De-a lungul istoriei, bravii soldați, navigatori, membri ai Marinei, aviatori și membri ai Gărzii de Coastă LGBT au slujit și luptat pentru națiunea noastră. Pregătirea și voința lor au făcut armata noastră mai puternică și națiunea noastră mai sigură”, se arată în comunicat.

Colonelul Ron Crews, directorul executiv al Alianței pentru Libertate Religioasă a Preoților Militari, care se aștepta ca promovarea culturii pro-LGBT din US Army să se mai domolească sub noua administrație, consideră că "până acum nu am văzut nimic din ce am sperat”.

În mai 2011, Obama a emis o declarație prin care luna iunie este recunoscută ca luna persoanelor LGBT (gay, lesbian, bisexual, transgender).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.