Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump: Noul secretar general al Casei Albe, generalul John Kelly, va face o 'treabă spectaculoasă'

CNN
John Kelly

Preşedintele american Donald Trump a declarat luni că noul secretar general al Casei Albe, generalul John Kelly, va face o 'treabă spectaculoasă', relatează AFP şi Reuters, potrivit Agerpres.

'El (Kelly) va face o treabă spectaculoasă, nu am nicio îndoială, ca secretar general' al Casei Albe, a spus preşedintele republican în Biroul Oval, înconjurat de consilierii săi, după ce Kelly a fost învestit în funcţie. 

'Ceea ce a realizat el în materie de securitate internă a bătut recorduri', a afirmat Donald Trump despre fostul său ministru al securităţii interne, menţionând 'rezultate extraordinare' înregistrate la frontieră, cu reducerea numărului de persoane care trec ilegal graniţa de sud a SUA şi punerea în aplicare a unei interdicţii de călătorie pentru refugiaţi şi persoanele provenite din şapte ţări majoritar musulmane. 

Preşedintele american Donald Trump l-a înlocuit vineri pe secretarul general al Casei Albe Reince Priebus şi l-a numit în locul său pe ministrul securităţii interne, generalul John Kelly. 

Plecarea lui Reince Priebus intervine pe fondul unui conflict intern la Casa Albă după un atac public foarte violent la adresa sa din partea noului director de comunicare Anthony Scaramucci, numit la 21 iulie, şi demisia purtătorului de cuvânt al Casei Albe, Sean Spicer, considerat aliat al său în echipa prezidenţială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.