Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupa americană Kiss și-a anulat un concert programat în Salt Lake City pentru că solistul Gene Simmons va fi supus unei intervenții chirurgicale

Blabbermouth.net
trupa kiss

Trupa americană Kiss și-a anulat un concert programat în Salt Lake City, statul Utah, motivând că solistul, Gene Simmons, va fi supus unei intervenții chirurgicale, fără a oferi alte informații, potrivit loudwire.com, anunță MEDIAFAX.

Concertul de sâmbătă făcea parte din turneul de adio (End of The Road) al trupei Kiss, iar următorul show este programat abia în noiembrie.

Gene Simmons, în vârstă de 70 de ani, a scris într-un mesaj publicat pe platfoma de micro-blogging Twitter că intervenţia chirurgicală la care va fi supus este una "necesară în prezent", dar şi-a asigurat fanii că nu trebuie să îşi facă griji.

Klaus Iohannis, atacuri în rafală la Guvern: Sunt multe de îndreptat după guvernările eșuate ale PSD

Basistul Gene Simmons și Paul Stanley au fondat trupa Kiss în 1973, la New York. Lor li s-au alăturat chitaristul Tommy Thayer şi toboşarul Eric Singer. Trupa americană de hard rock, celebră pentru ţinutele strălucitoare şi chipurile machiate cu alb şi negru, a vândut milioane de discuri şi a influenţat mai multe generaţii de fani şi de muzicieni. Printre hiturile trupei Kiss se numără "Detroit Rock City" ("Destroyer", 1976), "Rock'n'Roll All Night", "I was made for lovin' you" (1979). Gene Simmons este figura cea mai cunoscută din trupă, datorită machiajului care reprezintă aripile unui liliac şi a modului în care scoate limba în faţa publicului.

Trupa Kiss, care a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2014, și-a anunțat, în septembrie 2018, turneul de adio, "End of the Road World Tour".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.