Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupul bărbatului care s-ar fi aruncat în râul Mureş, la începutul săptămânii, a fost găsit

Linkdin
acces interzis politia crima

Trupul bărbatului care ar fi sărit, la începutul săptămânii, în râul Mureş de pe podul mare din municipiul Târgu Mureş, a fost găsit vineri, de echipele de salvare ale ISU.

Potrivit unei informări a IPJ Mureş, luni, 22 mai, la numărul de urgenţă 112, a fost anunţat că o persoană ar fi căzut în râul Mureş, din zona strada Călăraşilor - Podul Mureş.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două echipaje de poliţie, fiind solicitate în sprijin şi echipaje din cadrul ISU Mureş, care au demarat activităţi specifice de căutare şi salvare, trupul bărbatului fiind identificat şi extras de pompieri în cursul zilei de vineri, potrivit Agerpres.

"Astăzi, 26 mai, echipele de salvare din cadrul I.S.U. Mureş au identificat şi extras cadavrul unei persoane prinse în zona barajului din râul Mureş, municipiul Târgu Mureş. Poliţiştii au identificat cadavrul ca fiind al unui bărbat de 41 de ani, din localitatea Gorneşti", a arătat sursa citată.

Trupul persoanei în cauză a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureş, în vederea efectuării necropsiei.

"Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care s-a produs nefericitul eveniment, în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă", se mai arată în infomarea IPJ Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.