Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupul tânărului dispărut în Dunăre, după ce ambarcaţiunea în care se afla s-a răsturnat, a fost găsit la peste 12 kilometri distanţă

observator.ro
inec constanta

Trupul tânărului dispărut în Dunăre după ce ambarcaţiunea în care se afla s-a răsturnat duminică după amiază, în zona portului Corabia, a fost găsit marţi dimineaţă, potrivit news.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au anunţat că trupul a fost descoperit la aproximativ 12,5 kilometri de locul unde fusese identificată barca.

“Trupul neînsufleţit al bărbatului căutat pe Dunăre, în zona localităţii Corabia, a fost identificat la aproximativ 12,5 kilometri de locul în care a fost găsită barca, în aval”, a anunţat ISU Olt.

Citește și: Magistratul care L-A ELIBERAT pe Dragnea și-a `BLAMAT` colegii care au PROTESTAT împotriva SCHIMBĂRILOR din Justiție făcute de PSD `SUB BAGHETA` acestuia

La data de 25 iulie poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment naval pe Dunăre, în zona portului Corabia.

“Din primele verificări, s-a constatat faptul că în eveniment a fost implicată o barcă de agrement ce s-ar fi răsturnat. În barcă se aflau nouă persoane, toate din oraşul Corabia. Opt din cele cele persoane au ieşit singure la mal, conştiente. Cea de-a noua persoană este un tânăr, de 21 de ani, care, în urma evenimentului, nu a fost găsit. Un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul orăşenesc Corabia”, anunţa atunci ISU Olt.

Trupul tânărului a fost căutat zilnic, începând de duminică după-amiază.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.