Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Platforma de socializare a lui Trump a înregistrat o creștere de 550% a numărului de descărcări în urma percheziției FBI

bloomberg.com
Donald Trump

Interesul pentru platforma Truth Social a fostului președinte Donald Trump a crescut după ce FBI a confiscat documente de la reședința sa de la Mar-a-Lago la începutul acestei luni, pe măsură ce atenția asupra prezenței sale digitale se extinde în ciuda faptului că site-uri importante de socializare mențin interdicții asupra conturilor sale.

Reacția dură a lui Trump cu privire la FBI pe platforma sa pare să atragă noi utilizatori. Aproape 88.000 de persoane au descărcat Truth Social în săptămâna de după percheziția FBI, o creștere masivă de 550%, potrivit datelor Apptopia împărtășite cu Axios.

Citește și: Video| Fost profesor de la Harvard: 'Dacă vrei să-l prinzi pe Trump, orice declarație stupidă, orice încălcare a Constituției, totul devine acceptabil'

Se pare că noile descărcări au reprezentat un record fără precedent de la lansarea aplicației, la începutul acestui an. Vicepreședintele Apptopia, Adam Blacker, a declarat în februarie că Truth Social a avut 170.000 de descărcări pe dispozitivele care utilizează sistemul de operare Apple înainte ca o versiune Android a aplicației să fie disponibilă.

Domnul Trump rămâne în continuare interzis pe alte servicii, inclusiv Twitter, Facebook și Instagram. Twitter a decretat o interdicție permanentă, în timp ce Meta a declarat că revenirea fostului președinte pe aceste platforme ar putea fi posibilă din ianuarie 2023, informează washingtontimes.com.

Citește și: Consilierul lui Trump, John Bolton: 'Modul în care se apără fostul președinte arată un adevărat nivel de disperare'

Aceste site-uri utilizate pe scară largă au interzis postările fostului președinte în urma asaltului din 6 ianuarie 2021 asupra Capitoliului de către susținătorii lui Trump care încercau să conteste pierderea sa în alegerile prezidențiale din 2020.

Indiferent dacă titanii din domeniul tehnologiei restabilesc sau nu accesul lui Trump, fostul președinte a declarat că va aduce Truth Social pe primul loc.

Citește și: Dezvăluiri scandaloase făcute de New York Times: peste 300 de documente secrete, ale CIA și FBI, ar fi fost ridicate de la casa lui Trump .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.