Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă, mesaj FURIBUND la adresa Coaliției, în scandalul modificării Legilor Justiției: 'Ne vor sfida cu o putere demnă de regimul Ceauşescu'

www.realitatea.net
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă, una dintre vocile cele vehemente împotriva atacului dat de PSD-ALDE la adresa justiţiei, spune că parlamentarii Puterii sfidează Europa şi valorile democratice şi calcă totul în picioare cu o "putere demnă de regimul Ceauşescu".

"Ei îi sfidează pe cei care au înţeles planul de salvare a lui Dragnea şi a penalilor şi îi manipulează pe ceilalţi, ca să nu înţeleagă ce se întâmplă", spune Chirilă. "Noi trebuie să ne creştem copiii în această țară", a explodat artistul.

Citește și: Procurorul general anunță contraatacul: Lazăr ar putea trimite Legile Justiției la CCR! 'E o situație sensibilă'

"Este absolut inimaginabilă sfidarea pe care o aplică concomitent cu manipularea menită să scindeze şi să dezbine ţara asta. Deci, pe de-o parte se întãmplă o sfidare a celor care au înțeles ce voi ei sa facă, cum voi ei să salveze un singur om: pe Dragnea şi penalii lui şi, pe de altă parte, manipulează restul populației ca să limiteze accesul la înțelegere a tuturor oamenilor. Este incredibil ce se întâmplă acum, incredibil! Şi vor merge până la capăt şi ne vor sfida cu o putere demnă de regimul Ceauşescu şi nu numai că ne vor sfida pe noi, dar vor sfida toata Europa, vor sfida toate valorile si principiile democratice, vor călca totul în picioare. Noi trebuie să ne creştem copiii în țara asta, în această țară!

Ce țară am ajuns noi dacă hoții, în ziua în care îşi subordoneaza justiția, îl comemorează pe Regele Mihai? Dacă Liviu Dragnea vorbeste la comemorarea şi în perioada de doliu național prilejuită de moartea regelui Mihai? În ce sistem de valori suntem noi? În ce sistem de valori am ajuns?", a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook luni seara, după votul din plenul Camerei Deputaţilor pe prima dintre legile justiţiei.

Citește și: Lazăr vine cu explicaţii după ATACUL la parlamentari: 'Nu polemizez cu nimeni...'

Camera Deputatilor a adoptat, luni, modificarea Legii 303/2004 privind Statutul magistratilor, cu 179 de voturi "pentru" si 90 de voturi "impotriva". De asemenea, a fost adoptata cu 167 de voturi "pentru" si 90 de voturi "impotriva" si modificarea legii ANI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.