Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă REVINE cu detalii despre scandalul MONSTRU în care a fost implicat: 'Nu e ok că l-am pălmuit pe individul ăla'

www.stirileprotv.ro
Tudor Chirilă

Cântărețul Tudor Chirilă revine cu noi precizări după incidentul de ieri, când și-a luat la bătaie un fost coleg care l-ar fi provocat vreme de zece minute, numindu-i tatăl securist.

"E ultima postare legată de incidentul de azi. Aș vrea sa clarific ceva. Deși apreciez intenția mesajelor voastre de susținere, nu pot să fiu de acord cu încurajarea violenței. Nu e ok că l-am pălmuit pe individul ăla azi. Violența nu are scuză și nu poate fi vazută ca soluție în nicio situație. Nici cea fizică, dar nici cea verbală.

Citește și: Ioan Mircea Pașcu, informație ÎN PREMIERĂ, după ce a fost exclus de pe lista PSD pentru P.E: 'Țineți pariu cu mine?'

Am scris textul de mai devreme pentru că era important să existe o declarație publică, asumată, vis-a-vis de ce s-a întâmplat, nu doar speculațiile inflamate din mass-media. Dar nu mă mândresc cu faptul că mi-am pierdut controlul, dimpotrivă. Chiar daca m-a provocat (intenționat sau nu), mi-ar fi plăcut să am capacitatea să-l ignor. Aș vrea totuși să remarc că la fel de regretabilă ca gestul meu este folosirea acestui incident ca retorică împotriva atitudinii mele civice", scrie Tudor Chirilă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.