Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă, scenariu-bombă pentru Capitală: 'De fapt mafia PSD-PNL se aliniază tacit în spatele lu’ Piedone'

tudor_chirila

Actorul Tudor Chirilă a semnalat, pe Facebook, un scenariu interesant cu privire la nominalizarea tandemului PSD-PNL pentru Capitală, la alegerile locale din acest an. Artistul este de părere că medicul Cătălin Cârstoiu ar fi un așa-zis 'iepuraș' lansat de coaliție și că liberalii și social-democrații l-ar pregăti, de fapt, pe primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone.

Tudor Chirilă a remarcat că, în timpul evenimentului de 'lansare' a candidatului PSD-PNL, cei care s-au perindat la microfon au evitat să îi rostească numele lui Cătălin Cîrstoiu.

Miercuri, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a evitat să ofere un răspuns direct când a fost întrebat dacă va vota cu Cătălin Cîrstoiu sau Cristian Popescu Piedone. Aflat pe scenă alături de Marcel Ciolacu în cadrul evenimentului de prezentare a candidatului PSD-PNL la Primăria Capitalei, Negoiță s-a limitat să declare că va vota "cu speranță".

Tudor Chirilă, scenariu-bombă pentru Capitală

 

Îl întreabă pe Negoiță, primarul de la 3, dacă o să-l voteze pe medicul Cârstoiu de la Universitar. Băi, frate şi începe o coregrafie verbală de cetățean turmentat. Omul se chiuia din răsputeri să nu spună nimic, dar să spună ceva. E lecție de flexibilitatea confuziei.

Poate pentru că de fapt mafia PSD-PNL (aici suntem cu totii de acord că e mafie, sper) se aliniază tacit în spatele lu’ Piedone şi nu vor să îşi inducă publicul în eroare? Spune-mi că votezi cu Piedone fără să-mi spui că votezi cu Piedone. Vai de capu’ nostru“, afirmă Tudor Chirilă.

Scenariul suspiciunilor vine după ce, cu o zi înainte, Negoiță a declarat că se află într-o situație dificilă în ceea ce privește alegerea între Cătălin Cîrstoiu și primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone care va candida din partea PUSL pentru funcția de primar general. În timpul declarației sale, edilul Sectorului 3 a subliniat calitățile lui Piedone și a părut să îi facă mai degrabă campanie acestuia din urmă.

Medicul Cârstoiu, doar un 'iepuraș' în fața lui Piedone?

 

„Faptul ca nu este foarte cunoscut din punct de vedere electoral da, poate fi o problemă”, a declarat Negoiță despre Cîrstoiu, primarul sectorului 3 spunând că acest lucru „nu este totuși un impediment în a putea să-și facă treaba” dacă ajunge primar general. „Mai important este să ne uităm la background, ce a făcut omul ăsta în viată, ce a realizat?”, a mai declarat primarul PSD despre Cîrstoiu.

În opinia lui Negoiță, contează în campanie contactul candidatului cu cetățenii „și aici Piedone e cel mai bine, știe, e cel trebuie”. „Mă bucur că există alternativă” pentru alegătorii bucureșteni, a precizat Negoiță în acest context.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.