Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă: Trebuie să fii prost sau angajat Antena 3 ca să nu recunoști că ANAF a procedat legal

tudor_chirila

Artistul Tudor Chirilă a reacționat și el la declarațiile președintelui României cu privire la scandalul ANAF-Antena 3. Acesta a declarat pe pagina oficială de Facebook că ANAF a acționat „absolut legal” în încercarea de recuperare a prejudiciului din Dosarul lui Dan Voiculescu, iar cine nu recunoaște asta este ori „prost” ori „angajat Antena 3”.

Screenshot_5

De asemenea, Tudor Chirilă declară că Iohannis i-a dezamăgit pe cei care l-au votat și care vedeau în el un garant al bunei funcționări a instituțiilor statului, deoarece s-a implicat într-un litigiu al unei televiziuni private, influențând astfel acțiunile ANAF.

„Domnul Iohannis a făcut astăzi exact ceea ce i-a reproșat lui Băsescu. Amestecul în bunul mers al instituțiilor statului. Singura diferență e tabăra. Domnule Iohannis, în țara noastră există păpuși și Păpușari. Mai există și gloata care iubește circul cu păpuși, dar nu prea e conștientă de Păpușar. Pentru că una din legile teatrului este că scena trebuie astfel construită încât gloata să nu poată vedea ce se întâmplă în culise. Președintele României are obligația de a nu fi nici păpușă, nici Păpușar. Oricât de bombastic ar suna, el are obligația de a fi om. Ca să-i poată apăra pe oameni”, a mai declarat Tudor Chirilă, într-o postare care a strâns aproximativ 9000 de aprecieri.

Citiți și: Iohannis, apărătorul Antenei 3 - Reacții în online

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.