Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Ionescu vrea excluderea lui Rareș Bogdan din PNL: 'Dacă prin înscrierea lui Tăriceanu în PNL, liberalii scapă de lipitoarea cu batistuță, i-aș cere asta'

agerpres
Tuddy Tudor Ionescu

Consilierul general ALDE, Tudor Tim Ionescu, îl acuză pe europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, „de inepții” politice, în contextul în care liberalul a amenințat cu demisia din partid dacă liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, se va întoarce în PNL. Ionescu a adăugat că i-ar cere lui Tăriceanu să se alăture partidului lui Ludovic Orban dacă ar avea garanția că prin înscrierea sa liberalii l-ar da afară pe Rareș Bogdan,

Citește și: Rareș Bogdan amenință cu DEMISIA din PNL: În acel moment eu ies pe altă ușă

„Constat că dl Rareș Bogdan recidivează în a polua politic cu inepții despre partidul din care fac parte. I-am demonstrat, nu de mult, în direct, că nu are habar ce spune și ar trebui să nu mai ducă grija ALDE. Dl Batistuță insistă însă cu poluarea.

Sincer, dacă aș avea garanția că prin înscrierea dlui Tăriceanu în PNL, liberalii scapă de lipitoarea cu batistuță, aproape că m-aș duce sa-i cer asta președintelui ALDE!

Dar toți știm că Batistuță nu a aterizat și nici nu pleacă din PNL din proprie inițiativă.

PS: Mai e nevoie să ne amintim cum îi înjura nu de mult dl Batistuță pe cei în numele cărora acum pretinde că vorbește ?”, se arată pe pagina de Facebook a lui Tudor Ionescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.