Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader DINAMITEAZĂ Dosarul Revoluției: 'Augustin Lazăr a trimis doar o parte din dosare în instanță, abia apoi cealaltă parte'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Tudorel Toader

Avocatul lui Ion Iliescu, Adrian Georgescu, a anunțat, miercuri seara, că Dosarul Revoluției a fost trimis de Augustin Lazăr în instanță, deși nu este finalizat. Acesta a declarat că joi, la Secția 8 de Poliție, avocații părților au fost chemați pentru a continua audierile în Dosarul Revoluției.

Tudorel Toader, ministrul Justiției, a declarat, miercuri seara, la România TV, că are informații potrivit cărora Augustin Lazăr a trimis eșalonat dosarul Revoluției la instanță.

”Parchetul nu mai are competență să îndeplinească niciun act. Nu cunosc aspectele concrete, dar dacă sunt adevărate, categoric nu sunt în parametrii legii. Imediat după ce dânsul a ținut conferință de presă, am aflat că a trimis o parte din dosare, la instanța competentă, urmând ca în cursul zilei de ieri să trimită și partea cealaltă de dosare. Nu cunosc realitatea, dar, dacă ieri am primit acea informație, iar astăzi o comentați, eu nu am informații să o contrazic”, a spus Tudorel Toader.

Citește și: Victorie pentru Klaus Iohannis! A câștigat războiul cu Ministerul Apărării .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.