Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, discuții cruciale cu experții CE privind raportul MCV

Reprezentanţii Ministerului Justiţiei (MJ) au discutat cu experţii Comisiei Europene, miercuri, despre stadiului îndeplinirii celor 12 recomandări cuprinse în ultimul raport MCV. 

Potrivit unui comunicat al MJ transmis AGERPRES, discuţiile au avut loc cu ocazia primei misiuni de evaluare MCV din 2017, care se înscrie în cadrul general de evaluare aferent mecanismului şi presupune o serie de reuniuni tematice cu reprezentanţii instituţiilor implicate în îndeplinirea obiectivelor stabilite.

Ponta, schimb de replici cu un ministru al Guvernului Grindeanu: 'Dar ce aveți cu mine'


"Ministrul Justiţiei a prezentat proiectele aflate în derulare, precum şi acţiunile pentru următoarele luni, evidenţiind elementele care să sprijine angajamentul Guvernului de asigurare a stabilităţii şi ireversibilităţii progreselor îndeplinite în cadrul Mecanismului. De asemenea, a fost subliniat procesul de consultare şi dialog interinstituţional realizat de MJ în pregătirea misiunii", se precizează în comunicat. 

Pe lângă ministrul Justiţiei, la discuţii au participat secretarul de stat Marieta Safta şi directori ai direcţiilor implicate în procesul de îndeplinire şi monitorizare a recomandărilor. 

"Pe parcursul întâlnirilor următoare, cele 12 recomandări vor fi analizate în detaliu cu fiecare instituţie, în vederea realizării unei informări corecte şi complete a echipei CE implicată în derularea MC", se mai arată în comunicatul MJ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.