Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader neagă prezența la o întâlnire a suveraniștilor: 'Am refuzat din momentul invitaţiei telefonice'

Inquam Photos / Octav Ganea
tudorel toader

Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, neagă că a participat la o conferință a suveraniștilor, după ce politologul Andrei Țăranu a afirmat într-un interviu pentru spotmedia.ro că l-a văzut acolo.

  • „Un formator de opinie, profesor de profesie, purtând numele de Ţăranu, prezintă toate "calităţile" pentru a fi chemat în judecată, cu solicitarea unor despăgubiri, pentru a explica modul în care m-a văzut la o Conferinţă la care nu am participat. Să ne explice cum de nu a întrebat organizatorul Conferinţei despre "prezenţa" mea, organizator care i-ar fi spus că am refuzat participarea din chiar momentul invitaţiei telefonice. Să ne explice cum de am devenit parte dintre "ciupercile otrăvitoare", "suveranist", cum m-a "văzut" la respectiva Conferinţă, poate că ne va explica şi unele dintre interviurile denigratoare de la Europa Liberă”, a scris Tudorel Toader, luni, pe Facebook.

Politologul a spus într-un interviu că nu se teme de AUR, ci de „partide alternative, care să aibă un Traian Ungureanu sau un Adrian Severin”, pentru că „se pot naște tot felul de ciuperci otrăvitoare” și a menționat în acest context că „așa-zișii suveraniști s-au întâlnit la Iași zilele trecute, unde l-am văzut pe Tudorel Toader și pe Adrian Severin”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.