Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, replică pentru Klaus Iohannis: 'Nu toată lumea cunoaște normele de tehnică legislativă'

Inquam Photos / George Calin
tudorel toader inquam

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, răspunde la acuzaţia lui Klaus Iohannis cu privire la proiectul de modificare a legilor justiţiei. Preşedintele afirmase că ministrul a pus în scenă o "procedură viciată pe legiferare".

"Nu toată lumea cunoaște normele de tehnică legislativă! În exercitarea dreptului de inițiativa legislativă, parlamentarii își pot însuși un proiect de lege, mai înainte ca acesta să fi fost prezentat în Guvern", a declarat Tudorel Toader pentru STIRIPESURSE.RO.

Vezi şi: Klaus Iohannis: 'Niciodată n-am avut o astfel de procedură viciată pe legiferare'

"Ministrul Justiției a reușit în speță și cu rezultate remarcabile negative să se demonstreze și mai netransparent și mai neclar ca acum. Niciodată n-am avut până acum o astfel de procedură viciată pe legiferare. A cerut avize, toate negative, însă nu se lasă ministrul, se duce în Parlament fără să aibă dreptul, își dă fizic proiectele din mână, parlamentari din Coaliție le iau și le prezintă ca și cum le-ar fi luat de acasă. Așa nu se legiferează. Dacă ne uităm la conținut, cu siguranță unele prevederi sunt bune, oportune și necesare. Însă de la a corecta legislația până la o ciopârți, ceea ce se întâmplă acum, e cale lungă și n-ar trebui să o parcurgem", declarase Klaus Iohannis, anterior, într-o conferinţă de presp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.