Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcan: PNL trebuie să ajungă partidul în care să se regăsească toţi oamenii optimişti

facebook.com/pg/RalucaTurcan
Raluca Turcan

PNL trebuie să ajungă partidul în care să se regăsească toţi oamenii optimişti, curajoşi, curaţi şi muncitori din România, a afirmat miercuri, la Ştefăneşti, preşedintele interimar al formaţiunii, Raluca Turcan. 

"PNL este un partid puternic pe partea dreaptă a politicii româneşti, însă PNL trebuie să ajungă partidul în care să se regăsească toţi oamenii optimişti, curajoşi, curaţi şi muncitori din această ţară. Aş dori ca PNL să se consolideze în timp ca principala alternativă la PSD, pentru că PNL este un partid deopotrivă cu valori, cu principii sănătoase, dar şi cu foarte mulţi oameni de calitate. Trebuie doar ca forţele bune să se unească", a declarat Turcan în cadrul unei conferinţe de presă care s-a desfăşurat la Vila Florica, fosta reşedinţă a Brătienilor, informează agerpres.ro.

Șeful CCR, avertisment: 'Astfel de pericole pot să apară oricând'


Preşedintele interimar al PNL a adăugat că liberalii de astăzi ar trebui să-şi propună să devină modele pentru urmaşi, la fel cum înaintaşi precum Brătienii sunt modele pentru ei. 

"Un moment de o asemenea sărbătoare pentru PNL trebuie celebrat în fiecare zi, pentru că este un moment în care preţuim valorile, dar preţuim şi performanţa, rezultatele concrete ale unei activităţi politice pe care înaintaşii noştri au avut-o în interes public. Mi-aş dori ca în viitor PNL să se poată mândri cu atâtea rezultate în folosul oamenilor, precum astăzi noi apreciem rezultatele şi performanţa înaintaşilor noştri", a spus Raluca Turcan.

Vlad Plahotniuc: România trebuie să ignore declarațiile provocatoare ale lui Dodon/ INTERVIU


Zeci de liberali veniţi din întreaga ţară au marcat miercuri, printr-o serie de manifestări organizate la Vila Florica de la Ştefăneşti, fostă reşedinţă a familiei Brătianu, împlinirea a 142 de ani de la înfiinţarea PNL. Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, dar şi candidaţii la şefia partidului, Ludovic Orban, Cristian Buşoi şi Viorel Cataramă. 

Manifestările au debutat cu depuneri de coroane de flori şi o slujbă de pomenire, ţinută în capela în care îşi dorm somnul de veci cei mai importanţi lideri din istoria PNL, Ion C. Brătianu şi Ion I.C. Brătianu. 

Programul zilei a mai inclus un simpozion dedicat aniversării a 142 de ani de la înfiinţarea PNL, decernarea premiului "Gheorghe Brătianu" celui mai bun elev din judeţul Argeş care a participat la olimpiada de istorie şi prezentarea unor teme de istorie liberală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.