Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turneul de la Roland Garros ar putea fi decalat cu câteva zile (ministerul francez al Sporturilor)

Roland Garros

Ministerul francez al Sporturilor a indicat marţi că discută cu organizatorii turneului de tenis de la Roland Garros (23 mai - 6 iunie) în legătură cu o eventuală "decalare de câteva zile" şi cu "modalităţile de primire a publicului", transmite AFP, potrivit Agerpres.

"Au loc discuţii cu organizatorii mai ales în ce priveşte modalităţile de primire a publicului. Se discută despre o declare cu câteva zile", a anunţat ministerul.

La sfârşitul lui martie, Gilles Moretton, noul preşedinte al Federaţiei franceze de tenis (FFT), a afirmat că lucrează la aproape toate scenariile, singurele pe care "nu îndrăzneşte" să le ia în calcul fiind extremele: desfăşurarea cu tribunele pline şi anularea.â

Citește și: BREAKING! OMERTA polițiștilor acuzați de TORTURĂ a fost SPARTĂ

"Deocamdată suntem în cursă, turneul este la data prevăzută (23 mai - 6 iunie). Dacă se anunţă însă un lockdown general de două luni, vom fi nevoiţi să luăm măsuri", a recunoscut Moretton. Cea mai rea măsură ar fi anularea turneului, dar "nu îndrăznesc să-mi imaginez asta", a adăugat preşedintele FFT, ales pe 13 februarie.

În 2020, turneul a fost amânat mai multe luni şi s-a desfăşurat la sfârşitul lui septembrie, organizatorii permiţând 1.000 de spectatori pe zi. În această perioadă, sportul profesionist continuă în Franţa, însă cu porţile închise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.