Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Twitter introduce o nouă funcție. Ce impact va avea asupra utilizatorilor

Instagram
facebook instagram twitter

Utilizatorii Twitter pot acum programa publicarea posturilor la o dată viitoare şi le pot salva ca draft-uri pe versiunea web a reţelei.

La câteva săptămâni distanţă după ce a început testarea unei funcţii de programare a posturilor, Twitter lansează oficial această facilitate, ce poate fi găsită în cadrul versiunii de desktop a site-ului, potrivit news.ro.

Citește și: Victor Ponta a RĂBUFNIT de Ziua Copilului, din cauza REFUZULUI PNL de a crește alocațiile: Orban nu alocă bani, dar bea whiskey

Programarea este acum posibilă prin intermediul unui buton, ce combină simbolul unui ceas şi al unui calendar, din bara de butoane a ferestrei de compunere a mesajelor.

Utilizatorul poate realiza programarea unui post alegând data şi ora. Twitter afişează aici şi fusul orar în funcţie de care se face programarea - ora locală.

Programarea este limitată la 18 luni, astfel că data de publicare a unui post nu poate depăşi această perioadă.

Citește și: AFIRMAȚII CIUDATE ale senatoarei Gabriela Crețu despre tehnologia 5G: Ăştia extrag informaţii din noi. COVID-ul, primul mare experiment global (VIDEO)

Tot acum, Twitter lansează şi funcţia de salvare a draft-urilor, care nu este însă la fel de intuitiv implementată. Nu există un buton de salvare, aşa cum ar fi fost, poate, de aşteptat.

În schimb, opţiunea de a salva o postare apare atunci când utilizatorul închide fereastra de compunere înainte de a publica.

Draft-urile salvate vor putea fi regăsite tot în fereastra de compunere, care va fi afişa un link către acestea atunci când există mesaje salvate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.